Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

Tesettür Kaşe Kaban

20-12-2021 14:37
Tesettür Kaşe Kaban
Kaşe Kaban

Bu kışın modası olan ve her kış memnuniyetle tercih edilen tesettür kaşe kaban modelleri bu sezon 2021-2022 tesettür kabanlarda en çok tercih edilenlerin arasında. Kaşe kabanların sık dokusu iç ısıtan sıcacık yapısı ve yağmurlu havalarda dahi su geçirmeyen formu ile kullanırken sizi asla yarı yolda bırakmayacak şekilde işlenmiş bir kumaştır.

Kışın kaşe kabanların her rengi sevilirken ağırlıkla kullanılan siyah, bordo, krem renkleri yaptığınız her kombinde ister spor ister klasik olarak sizi tamamlamakta üzerlerine yok. Kaşe kaban kategorimizde bulunan, balon kol kaşe kaban, gizli düğmeli, beli kemerli, hakim yaka gibi model çeşitlerinin sıklıkla tercih edilmesi kumaşın kalitesi, uzun ömürlü oluşu ve sizi sıcacık sarmasından kaynaklanıyor. Tesettür kaşe kabanlar bazen çizme ile kullanılırken, bot ya da spor ayakkabı ile biten kombineleride tamamlamakta üzerlerine yok. Kumaşın keçeleştirilmiş görüntüsü, yapacağınız her tarza uyum sağlayıp kombininizi bütünlüyor. Özellikle şu kombinleri yapabilirsiniz diye kategorize edeceğimiz belli başlı kombinler sevinerek söylüyoruz ki yok. Bu yüzden de her giyim tarzınızda sizi rahatlıkla taşıyabilme özelliği vardır. Kumaşın kendiliğinden gelen soluk rengi de her kombine uymasında büyük katkısı var tabi. Pastel renklerin ve parlaklığı yüksek olmayan kumaşların çevreye verdiği yumuşak enerjisi kullanacağınız eşarbınıza, şalınıza rahatlıkla uyum sağlıyor. Genellikle mevsim geçişlerinde astarsız kaşelerimiz tercih ediliyorken kış aylarında ise astarlı kaşe kaban modelleri daha ön planda. Astarın kış aylarında sizi sıcak tutmasında katkısı varken kaşe kabanınızın daha gergin durmasındada büyük rol oynuyor. Peki tesettür kaşe kabanımızı nasıl süsleriz?

Boynunuza dolayacağınız bir atkı ile düz renk olan kaşe kabanlarımızın süslenmesi çok kolaydır, daha hareketli olsun dersenizde kendiliğinden desenli chanel desen kaşe kabanımızı deneyebilirsiniz veyahut balon kol, hakim yaka, beli kemerli, gizli düğmeli kaşelerimizede bakmayı unutmayın.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.