Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

Tesettür Giyimde Yaz Aylarında Tercih Edilen Renkler

25-03-2022 14:01
Tesettür Giyimde Yaz Aylarında Tercih Edilen Renkler

2022 modest giyimin en çok kullandığı renkler arasında toprak tonları göze çarpıyor. Tesettür giyimin sevilen renkleri bu sene moda olacak gibi gözüküyor. Tesettür giyim raflarında askılarında ve mağaza camlarında bolca ekru bej kahverengi ve turuncu tonlarını göreceksiniz. Abiyeler için durum biraz farklı gibi gözüküyor. Tesettür abiye ve modest abiyede biraz daha canlı renkler göze çarpıyor. Yeşilin tonları ve kırmızı rengi bu seneki düğün, nişan, kına organizasyonlarında parlayacak.

Modest giyimde tercih edilen yavruağzı tonları capcanlı kırmızılara yeşillere bırakırken tesettür şifon abiyelerde onu takip ediyor olacak. Tesettür şifon abiyelerin modellerinde küçük değişiklikler yapılacak gibi duruyor. Kol ve yaka kısımlarında ufak hareketlerle özel günlerinizde sizi bir üst noktaya taşıyacak. Tesettür saten abiye modellerinde ise saten kumaşın canlı ve parlak oluşu ile tercih edeceğiniz her rengi süsleyecektir.

Bu sene gelinlerimiz nikâh organizasyonlarında tesettür saten abiyelerimizin ekru rengini rahatlıkla tercih edebilir. Zirvede yine saten var. Problem yok! Sare Tesettür olarak saten elbise üretimine çoktan başladık bile!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.