Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

Tesettür Elbise Modelleri

14-01-2021 11:54
Tesettür Elbise Modelleri

Elbise modelleri tesettür

Tesettür elbiseler bütün bir yıl boyunca her mevsim farklı özelliklerle farklı modellerle kullanılabilen özel elbiselerdir. Bir yerden bir yere giderken hem rahatlık, hem modern bir görüntü hem de şık olmak için tercih edilenler arasında tesettür elbise modelleriyer alır. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında daha ince kumaşlar kullanılan bu elbiseler tercih edilir. Günlük kullanımlar ve özel günler için her zevke hitap eden farklı tasarımlar bulmak mümkündür. Özellikle 2019 yılı bile birlikte her yeni sezonda daha geniş bir seçenek yelpazesine sahip olunuyor.

Günlük kullanım için kumaş olarak terikoton kumaş ve aerobin kumaş tercih edilir. Aynı zamanda yine günlük kullanım için fiyonk ve kemer detaylı elbise tesettür modelleri arasındadır. Pek çok model ve seçenek olmasına rağmen rahatlık ve özgünlük açısından çok fazla desen ve detay içermeyen elbiseler günlük kullanımda tercih edilir. Sade görüntüden çok hoşlanmayanlar için ise tesettür abiye elbiselere göre daha az taş işlemeli ya da daha az aksesuar kullanılan model seçenekleri de vardır. Tesettürlü kadınlar bu modeller sayesinde kendilerini hem daha rahat hem daha şık hissedebilirler. Günlük kullanım için yaz ve ilkbahar dönemlerinde genellikle açık ve canlı renkler tercih edilir. Özellikle beyaz, krem, bej, bebe mavisi ve kırmızı renklerini örnek olarak verebiliriz. En çok tercih edilen desenlerden biri de yaz ve ilkbahar mevsimleri için çiçek desenleridir. Kış ve sonbahar için ise kahverengi, taba, haki ve tabii ki siyah renklerini yoğunlukta görüyoruz. Günlük kullanım için mevsimlere göre renk seçmek daha rahat ve daha uyumlu hissettirebilir.

Elbise modelleri tesettür

için ise kumaş olarak daha çok kadife kumaş ve krep kumaş tercih edilir. Günlük kullanım için çok uygun olmayan bu modeller şık ve gösterişli olduğu için kına, düğün, nişan gibi organizasyonlarda yani özel günlerde tercih edilir. Bu tarz modellerde taş işlemeleri de görülür. Hazır abiye elbiseleri tercih etmek istemeyen tesettürlü kadınlar kendi kumaş tercihleri ve aksesuar tercihlerini bir araya getirerek şık ve özgün kombinler oluşturabilirler. Yaz kış fark etmeksizin abiye elbise modellerinde koyu renkler tercih edilmektedir. Koyu kırmızı, bordo, siyah, lacivert ve koyu mor, mürdüm renkleri en çok tercih edilen renkler arasındadır. Özellikle taş işlemelerini daha çok belirgin hale getirdiğinden bu renkler tercih edilir. Mevsimlere göre örnek verecek olursak yaz ayları için beyaz rengini de abiye modellerinde çokça görebiliriz. Sonbahar ve kış için yine en çok tercih edilen renkler koyu renklerdir.

 

Bu modelleri tercih ederek hem günlük yaşantıda hem özel günlerde hem şık, hem gösterişli, hem rahat olabilirsiniz. Çeşitli aksesuarlarla kombinlerinizi canlandırabilir ve farklılık katabilirsiniz. Gözünüze çok düz gelen bir elbise çok küçük bir dokunuşla sizi bambaşka bir görünüşe büründürebilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.