Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

Tesettür Abiye Modellerinde Tercih Edilenler

Tesettür Abiye Modellerinde Tercih Edilenler
Tesettür Abiye Modellerinde Tercih Edilenler

Özel günlerinizde tercih ettiğiniz abiye tesettür elbiselerinizi vücut ölçülerinize göre mi yoksa zevkinize göre mi tercih ettiğinizi hiç düşündünüz mü? Modayı takip eden biriyseniz o senenin hangi rengi gözdeyse elbise modelinizi belirlemekte o kadar kolaylaşıyor.
 
Düğün, kına, nişan gibi özel yerlerde, içindeyken sizi rahat ettirecek ve göz önünde tutacak olan şifon kumaş birinci sırayı alıyor. Şifon kumaşların ipeksi dokusuyla tesettür abiyelerin vazgeçilmez parçası olurken, üzerinde işlemeli nakışlar abiyenizin daha ışıltılı olmasını sağlıyor. İkinci sırayı payetli kumaşlar alıyor. Tesettür abiyelerin daha ağır ve hareketli parçası kimine göre vazgeçilmezi. Koyu renkleri seven biriyseniz siyah, bordo, lacivert ya da yaygın olan koyu gri renklerinde kullanılan payet kumaş tesettür abiyekategorisinde sizi üst noktalara taşıyor.
 

Adım attığınızda eteklerinizin uçuştuğunu görmek istiyorsanız tesettür şifon abiyemodellerine göz atmanızı öneririz. Kararsız kaldıysanız aklınızda farklı bir model var ise tesettür abiyelerin göz dolduran bir kumaş türünden daha bahsetmek isteriz. Evet! ‘’saten kumaş’’ dediğinizi duyar gibiyiz! Kumaşın özelliği ise farklı doku ve parlak görüntüde olmasından dolayı, kullanıldığı birçok modelde oldukça şık ve gösterişli bir görünüm elde etmektedir. Bu tarz saten tesettür abiyelerimizde, size kumaşın yumuşak dokusunu terletmeyen özelliğini ve göz kamaştıran görüntüsünün tadını çıkarmak kalır. Tesettür saten abiye modellerinde kumaşın parlaklığı, göz dolduran yapısı ve tesettür elbisenizin modeli birleşince yakalanan uyuma inanamayacaksınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.