Tüm Ürünlerde Kargo Ücretsiz!

Özel Günlerinizin Vazgeçilmezi Tesettür Abiye Elbiseler

30-12-2021 16:06
Özel Günlerinizin Vazgeçilmezi Tesettür Abiye Elbiseler
Soğuk kış günlerinde özel bir davetiniz mi var? Ya da ev sahibi siz misiniz? Aklınızda düğünde tesettür abiye, nişanda giyilecek abiyeler, tesettür düğün abiyesi gibi aramalar varsa sizi abiye kategorimize yönlendiriyoruz. Öncelikle aklınızda nasıl bir model olduğunu iyice belirleyin sonrasında ise nasıl bir renk seçeceğinizi. Çünkü seçeceğiniz rengin kafanızdaki tesettür abiyemizle bütünlüğü olacaktır. 

Saten kumaşları veyahut saten nakışlı abiyelerimizde her rengi rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kumaşın yapısındaki parlak dokusu sizi ön planda tutarken tercih edeceğiniz şalınız ya da eşarbınızda tercih ettiğiniz renkten bir ton daha açık bir renk kullanabilirsiniz. Tesettür saten abiye kategorisinde bulunan abiyelerimizde kırmızı, zümrüt, mavi, lacivert, somon ve daha çeşitli renk skalamıza bakabilirsiniz.

Kuyruklu şifon abiye der dediğinizi duyar gibiyim. Evet! Bir kuğu gibi süzülürken üzerinizde sizi saracak en zarif tesettür şifon abiyelerden biri olan kuyruklu abiyelerimiz bu kışın modası. Daha çokta, tesettür fotoğraf çekiminde giyilecek abiye olarak tercih edilen modellerimizden biridir. Ağırlıklı fotoğraf çekimlerinde beyaz, somon, krem renkleri tercih edilsede nişan düğün mezuniyet gibi davetlerde daha koyu renklerde revaçta. Şifon kumaşın kullanımından oldukça memnun olan müşterilerimiz bilirler ki sizi yürürken adeta bir prenses edasına büründürür. İşte tamda bu yüzden tesettür şifon abiye kategorisine göz gezdirmeden geçmeyin. 

Modelinizi ister göğüsten oturan abiyelerle ister belindeki kemer detayıyla ya da bütün odağı kollarındaki harekete çekebilirsiniz. En çok tercih edilenlerin arasında ise omzunda nakış detaylı tesettür abiyeler oluyor. Tesettür abiye elbisesi kemer detaylı olur diyenlerdenseniz eğer bel bölgenizi süslemekte kesinlikle ustasınızdır. Çünkü bel kısmı elbiselerde genellikle modele göre değişken ve vücut yapınızla alakalı olurken en kolay süslenen ya da fazlalıklarınızı kapatmada en başarılı yöntem olan kemer detaylı abiye elbiseler sizin büyük kurtarıcınız olabilir.

Tesettür abiyelerde kol detayını seviyorsanızda karpuz kol gibi omuzdan hafif şişkin ve aşağı süzülen kolları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siz ellerinizi kollarınızı oynatırken bütün odak üzerinizde olurken tesettür abiyenin sade oluşu sizi birbirinize harmanlar. Omuzda nakış detaylı tesettür abiyelerimizin stoklarını bu kış çok yenileyeceğiz!

Kafanızda tesettür özel günlerde abiye, tesettür mezuniyet abiye, düğünde tesettür şifon abiye ne giyilir? Gibi sorularınız var ise sizi sol üstte kategori kısmımıza yönlendiriyoruz. Havalar soğuk içiniz sıcacık olsun.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.